Ikonhus

Soläng, Värmdö 2020/2021

I bästa läge på Värmdö, mitt emellan badplats och stomnätsbussen till Slussen bygger Ikonhus 21 bostäder i radhus och 20 bostäder i parhus. Den södervända tomten har tidigare varit ett trädgårdsmästeri och som ett minne från den tiden kommer ett antal äldre äppelträd att återfinnas på den stora gemensamma ängsmark som kommer att ligga i bebyggelsens mitt.

Bostäderna i radhusen är 99 kvadratmeter stora och är byggda i tre plan. Ljusinfallet på entréplanet är fantastiskt då vi för första gången har möjlighet att ha 2,4 meter höga fönsterpartier och fönsterdörrar åt trädgårdssidans uteplatser. Trots den återhållsamma ytan på bostäderna ger de en påtaglig känsla av ljus och rymd som är ovanlig för storleken.

I parhusen är bostäderna större, 143 kvadratmeter. Planeringen är densamma med ett enda stort samvarorum på entréplanet tillsammans med toalett och dusch. På övre planet skiljer sig radhusen och parhusen åt genom att parhusen erbjuder tre sovrum medan radhusen har två. Vindsvåningen är lika i båda hustyperna men parhusen har överlag större rumsstorlekar. Alla husen är klassiskt formade med spröjsade fönster och rejäla tak.

Inflyttning sker 2020-2021.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Försäljning pågår

För mer information, vänligen kontakta Fastighetsmäklare Caroline Duimovich Fastighetsbyrån på Värmdö.

Caroline Duimovich
telefon: 0739-60 00 26
e-post: caroline.duimovich@fastighetsbyran.se


Annat som är på gång

Nyfiken på vad vi mer har på gång? Läs mer här om vårt pågående projekt i Strömma