Ikonhus

Tvåplan – 200 kvm
  • Typ: 2-planshus
  • Yta/Rum: 200 m²
  • Arkitekt: Peter Stenberg

2-planshus med ett modernt uttryck och stora fönsterpartier – givetvis med riktigt bra planlösningar

Fönster är väldigt viktiga och våra 2-planshus har jättestora fönsterpartier som verkligen släpper in trädgården och ljuset långt in i huset.

På entréplanet är det glas ända nerifrån golvnivån upp till en extra hög överkant. På övre plan är det istället en rejäl fönsterbröstning och en klart lägre överkant på fönstren. På så sätt upplevs de båda planen helt olika. Entréplanet är inbjudande och släpper in omgivningen medan det övre planet tydligt är en skyddad plats att varva ner på.

Fönster över hörn är väldigt fint. Det har vi såklart! De ger spännande utblickar och finns i både sovrum och vid matplatsen i våra 2-planshus.

 

Planlösningen bygger på en entrédel med rymlig hall från vilken man direkt når tvättstugan (som också är groventré), toalett och ett av sovrummen. Resten av entréplanet är ett enda riktigt stort rum med fantastisk rymd.

I 200-kvadratshuset finns ett stort badrum på övre plan. Man kan också välja att låta göra barnens toalett- och duschrum något mindre medan det riktigt stora badrummet ligger i Master Bedroom-delen. Tillsammans med varsin klädkammare ger det föräldrarnas del av huset en rejäl känsla av lyx. Badrummets möblering är sådan att det fungerar att användas av två personer samtidigt.

Pris för komplett byggsats från:
Tvåplan 200kvm 1 995 000kr