Ikonhus

Tvåplan – 165 kvm
  • Typ: 2-planshus
  • Yta/Rum: 165 m²
  • Arkitekt: Peter Stenberg
2-planshus med helt eget modernt uttryck och jättestora fönsterpartier – givetvis med riktigt bra planlösningar

Fönster är väldigt viktiga och våra 2-planshus har jättestora fönsterpartier som verkligen släpper in trädgården och ljuset långt in i huset.På entréplanet är det glas ända nerifrån golvnivån upp till en extra hög överkant. På övre plan är det istället en rejäl fönsterbröstning och en klart lägre överkant på fönstren. På så sätt upplevs de båda planen helt olika. Entréplanet är inbjudande och släpper in omgivningen medan det övre planet tydligt är en skyddad plats att varva ner på. Fönster över hörn är väldigt fint. Det har vi såklart! De ger spännande utblickar och finns i både sovrum och vid matplatsen i våra 2-planshus.

Planlösningen i 2-planshusen bygger på en entrédel med rymlig hall från vilken man direkt når tvättstugan (som också är groventré), toalett och ett av sovrummen. Resten av entréplanet är ett enda riktigt stort rum med fantastisk rymd.

I 2-planshusen om 165 respektive 177 kvm finns ett par olika planlösningar att välja bland. Den ena ger ett större badrum och 3 sovrum medan den andra ger ett lite mindre badrum och 4 sovrum på övre plan.

Alla våra priser är exklusive markarbete och grund.

I 200-kvadratshuset finns ett stort badrum på övre plan. Men man kan också välja att låta barnens toalett- och duschrum vara ett lagom stort rum för dem medan det riktigt stora badrummet ligger i Master Bedroom-delen. Tillsammans med varsin klädkammare ger det föräldrarnas del av huset en rejäl känsla av lyx. Badrummets möblering är sådan att det fungerar att användas av två personer samtidigt. En rejäl fördel på vardagmorgnar.

Pris för komplett byggsats från:
Tvåplan 165kvm 1 695 000kr